Mirë se erdhet në Radio Rilindja-Oslo

Të nderuar dhe shumë të respektuar dëgjues të Radio Rilindja - Oslo. ne jemi në kostruimin e web faqes tonë të radios nën ombrellën e shum radiostacioneve tjera që valët e tyre janë të njejta sikurse ato të tonat pra 107,7 mHz.

Shum shpejtë do të sjellim informacionet më të reja rreth programeve tona, por si që do të jet, ju vazhdoni të na dëgjoni përmes këte vaøeve në fm dhe përmes internetit duke klikuar ne web portalin www.albaner.no

Radio Rilindja dhe stafi i saj:

Alush Baliqi me origjinë nga mitrovica - redaktorë

Metush Bajrami me origjin nga Kumanova - moderatorë

Rexhep Shehu me origjinë nga Drenica - tekink studio

 

Følg oss på facebook

Reklame

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ukens program

Prev Next

Afgansk Sending

Søndager 10:00 - 12:00

Tyrkisk Sending

Søndager 20:00 - 24:00

Azarbaijansk Sending

Mandager 20:00 - 22:00

Persisk Sending

Tirsdager 20:00 - 23:00

Tamilsk Sending

Onsdager 20:00 - 23:00

Urdu Religiøse Sending

Torsdager 19:00 - 21:00  

Kosova Albansk Sending

Fredager 20:00 - 23:00

Somalisk Sending

Lørdager 20:00 - 23:00

Tidligere Sendinger

Filippinsk - Arabisk - Bosnisk Sending

Kontakt oss

Ansvarlig redaktør og daglig leder
Dogan Gursel
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Webansvarlig
Nilufer Sætrevik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.